RSS

Festival 2012

GEUZE                                                                                                                                                                                        

Oude Geuze De Neve Fondgeuze 1989 (Kris)

  • From the basements of Belle-Vue in Molenbeek
  • Uit de kelders van Belle-Vue in Molenbeek, hoe het bleek met Lambik van De Neve

Geuze van den Broek (Toon)

  • 2/3 own lambic from Holland + Lindemans 1 year (and 4 weeks on new oak barrel), some Girardin and 4 year Girardin lambic.
  • 2/3 eigen Lambik plus Lindemans 1 jaar (nog 4 weken op nieuwe eik) en wat Girardin 4 jaar plus Geuze Girardin.

Verschillende blends Geuze van stekerij De Smet (Thomas)

  • Different lambic blends with lambics from: Girardin, Cantillon, Oud Beersel, De Troch, Lindemans.
  • Verschillende lambic blends met lambik van: Girardin, Cantillon, Oud Beersel, De Troch, Lindemans.

Oude Geuze St.-Vlagobeek (Uli)

  • 7 different Lambics, round and soft, mouthful, sour dry finish.
  • 7 verschillende Lambikken, rond en zacht, volmondig,zurig droog einde

Oude Geuze Klauwaerts (Uli)

  • Lambic from 10 brewers, citric-acid and bitter. Dry end.
  • Lambik van 10 producenten, citroenzurig en bitterig. Droge afdronk.

Oude Geuze Cuvee Union Saint Gilloise (Uli)

  • 6 different Cantillon Lambics with a huge addition of Bruocsella Grand Cru , aged on Cognac barrels. Dry hopping with biologic hop from Poperinge and added peated whiskychips.
  • 6 verscheindene Cantillon Lambikken met grote hoeveelheid Bruocsella Grand Cru , gerijpd op cognac vaten. Dry hopping met bioplogische Poperingse hop en toegevoegde peated whiskychips

Oude Zomergeuze (Uli)

  • Like a  Summergeuze should be:  light body and citric-acid fresh finish.
  • Zoals het hoort voor een Zomergeuze: lichte body en citroenzurige frisse afdronk

Oude Geuze Bierpallieters dh (Uli)

  • Lambic from 7 breweries, mouthful with a powerfull flavor start, sour and bitter ending.
  • Lambik gecombineerd van 7 bry, volmondig met krachtige smaakaanzet, zuur en bitterig einde.

Oude Geuze 3 Fonteinen Gouden Blend (Uli)

  • All 5 different lambics from 3 Fonteinen brewed in 2006, 2007, 2008, 2009 and 2010 from 22 barrels, nice taste with a dry ending, a real 3 Fonteinen as we say.
  • alle 5 verschillende Lambikken van 3 Fonteinen gebrouwen in 2006, 2007, 2008, 2009 en 2010 van 22 vaten, toffe smaak met rijkelijk droog einde, nen echten 3 Fonteinen dus.

Geuze Freigeist / Braustelle (Uli)

  • Blend of Mort Subite, Lindemans, 3 Fonteinen, Hanssens, Oud Beersel and Cantillon. Soft and round with a very nice end.
  • Blend van Mort Subite, Lindemans, 3 Fonteinen, Hanssens, Oud Beersel en Cantillon komt zacht en rond over met aangename afdronk.

GeuzeDag van de Lambik 2010 Verzekering tegen de grote Dorst (Uli)

  • Really sour one (big ammount of Mort Subite), but a bit of a wood ending though.
  • Klemtoon op zuur (grote hoeveelheid Mort Subite), helaas wat houtige afdronk volgens mij.

FRUIT

Zwarte bessen met zelf gebrouwen spontaan gegist bier (Toon)

  • Lambik gebrouwen door van den Broek brij op zwarte bessen.
  • Lambic brewed by van den Broek brewery on black berries.

Perenlambik (Steven)

  • Jonge Lambik met Conference peren uit de tuin van de ouders van Steven.
  • Young Lambic with Conference pears from the backyard of Steven’s parents.

Rabarberlambik  (Uli)

  • Rhubarb flavor, in the end some oxalic acid that disapears when you leave the glass for a while.
  • Rabarbersmaak, op het einde wat oxaalzuur dat verdwijnt als je je glas even laat staan.

h.ertie Crazy Birthday Beer 2011 (Uli)

  • Dryhopping onto 3 Fonteinenlambic and De Cam Kriekenlambic  [Cascade, Nelson Sauvin, Challenger and East Kent Golding]. And then: Lindemans Lambik, Schlenkerla Rauchbier, Rochefort 8° and orange juce, that was all 😉
  • Op 3 Fonteinenlambik en De Cam Kriekenlambik werd dryhopping toegepast [Cascade, Nelson Sauvin, Challenger und East Kent Golding]. Dan nog Lindemans Lambik, Schlenkerla Rauchbier, Rochefort 8° en fruitsap, dat was het 😉

Lambik Framfort 8° (Uli)

  • raspberry lambic with Rochefort 8°, nothing else!
  • frambozenlambik met Rochefort 8°, anders niks!

Lambik Fruitcocktail Black Pot (Uli)

  • A fruit lambic with 14 sorts of  fruit in a mix together with Pannepoot and Black Albert.
  • Een fruitlambik van 14 soorten fruit in mengeling met Pannepoot en Black Albert.

SPECIAL BLEND

Vlaams Oud Bruin van den Broek (Toon)

  • In de stijl van een Liefmans Goudenband maar toch wat beter! Zuiver puur melkzurig.
  • A bit like a Liefmans Goudenband, but better! Purely lactic acid.

Engelse Bitter type ‘Old Ale’ van den Broek (Toon)

  • Iets tussen 4 en 5 % alcohol, smaak van gebrandde mout, als de Brettanomices nog meer doorkomt wordt hem Orvalachtig (donker).
  • Somthing in between 4 & 5 % alcohol, flavor of burnt malt, when the Brettanomices would come more through it turns a but to Orval.

3 Fonteinen Lambik oude Orval  (Uli)

  • 3 Fonteinen Lambic blend with Orval from 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 and some very young Orval.
  • 3 Fonteinen Lambik blend met Orval van 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 en wat jonge Orval.

Lambik Black Jack (Uli)

  • Girardin Lambik with a heavy stout from De Molen for Revelation Cat.
  •  Girardin Lambik met een zware stout van De Molen voor Revelation Cat.

3 Fonteinen Lambic with Orval and very young Lambic 2,6% (Uli)

3 Fonteinen Lambic with Orval and very young Lambic 4%  (Uli)

3 Fonteinen Lambic with Orval and very young Lambic 8,1%  (Uli)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: